Meet Ilse

Ilse Van Acker is personal development coach.
Ze bouwde de voorbije 6 jaar heel wat succesvolle relaties op met mensen die er bewust voor kozen om samen zichzelf en hun leven ‘rijker’ te maken. In haar unieke, persoonlijke en warme aanpak koppelt ze praktisch relevante en haalbare methodieken aan uiterste discretie en professionaliteit. Op die manier slaagde ze erin heel wat succesvolle mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Ilse hanteert een intuïtieve, directe en soms confronterende stijl binnen een voor de cliënt erg veilige omgeving. Werken met Ilse wordt vaak als ‘verlossend’ en ‘energie gevend’ ervaren.  Ze begon haar carrière als coach in Londen waar coaching al langer 'common' is en werkte de voorbije jaren in Vlaanderen en in het buitenland met een brede 'range' van mensen. Ilse coacht volwassenen maar ook adolescenten en pubers. Vaak wordt ze ingeschakeld door bedrijven voor het individueel begeleiden van gewaardeerde medewerkers of young-potentials.

personalia

Ilse heeft uitstekende referenties door haar diverse opleidingen en haar grote international netwerk met succesvolle mensen in de wereld van de muziek, de zorg, de media, kunst, fotografie, en reclame- en marketing.

Studies

  • Orthopedagogie
  • Psychopedagogisch counselor
  • Counselor
  • Dramatherapie